HVOS JB- SC TWIST JB

Vandaag aan ons de eer om onze eerste zaalwedstrijd te spelen. Het was tegen twist die we ook als laatste veld wedstrijd troffen. Toen hebben we nipt gewonnen na een gelijk opgaande wedstrijd dus dat wilden we evenaren.  We gingen gelijk goed van start. De verdediging moest wel even de manier vinden om het goed dicht te houden maar dat ging steeds beter. In de aanval liep het lekker waardoor we mooie doelpunten maakten. De ruststand was 12-9. In de rust werden er nog wat aanwijzigingen gegeven om nog beter te verdedigen maar toen we eenmaal weer begonnen leek het wel of ze het helemaal kwijt waren. Twist kwam eng dichtbij met 13-12. Maar gelukkig herpakte de jongens zich en gingen zij er weer vol voor. Hierdoor liepen we weer uit en hebben het niet meer weggegeven. Eindstand 26-23. Jongens, de verdediging gaat steeds beter. Ga zo door!