HVOS jb – sc Twist.

Vandaag de laatste veldwedstrijd van dit jaar. De mooiste dag van oktober dus dat schept verwachtingen. We hoopten dat de jongens de verdedediging net zoals vorige week zouden doen en omdat we genoeg wissels hebben was de opdracht om op tempo te spelen. Zou het dan eindelijk een keer lukken om te winnen?

We begonnen slordig, er was veel balverlies door het slecht aangooien en vangen waardoor we al snel achter stonden met 1-6. De jongens begonnen te mopperen en de motivatie leek wel weg terwijl de opdracht ook was om gemotiveerd te blijven en elkaar positief te coachen. Maar gelukkig kwam er een omslag en gingen de jongens weer handballen. En we gingen de rust in met 8-8.  De tweede helft ging het wel allemaal wat beter hoewel de verdediging niet zo scherp was als vorige week.  Maar het was een spannende wedstrijd en we hebben leuke dingen gezien en eindelijk de winst gepakt. De eindstand was 22-20.