HVOS JC – Conventus

Vandaag ook onze eerste wedstrijd van 2019.

De jongens zijn een poule hoger ingedeeld tijdens de kerstvakantie en staan nu ipv bovenaan, onderaan met 0 punten. Beetje jammer, maar we gaan er het beste van maken. Conventie was één van de tegenstanders tegen wie we een goede kans zouden maken, dus we begonnen vol goede moed aan onze eerste wedstrijd. Helaas hebben we nog altijd geen vaste keeper en dit blijft toch een groot probleem. Het zijn bijna elke keer dezelfde jongens die willen keepen en ook deze jongens staan niet te springen.

Thijs begon deze wedstrijd in het doel en de eerste helft ging het gelijk op. Ruststand was 9-9, dus alles was nog mogelijk. In de rust wederom het probleem wie er de tweede helft zou gaan keepen. Uiteindelijk ging Tigo weer in het doel, maar tijd om nog wat tips mee te geven voor de tweede helft was er niet meer, dus we hoopten er maar het beste van. Lang ging het goed, we kwamen zelfs even voor te staan, maar helaas hadden we op het eind van de wedstrijd een paar keer slordig balverlies, wat keihard afgestraft werd met break-outs, waardoor we uiteindelijk verloren met 21-26.

We gaan nog een aantal pittige wedstrijden tegemoet, maar we gaan er voor!