Hvos JC – Hellas JC

De coach (ik dus) kwam letterlijk 10 minuten voor tijd het veld op gerent. Wilde de eerste wedstrijd voor geen goud missen. Manouk was er ook om te helpen dat vonden de jongens erg leuk. We kwamen snel even samen om de wedstrijd te bespreken. En o ja wat was onze yell alweer H-VOS . We starten de wedstrijd sterk er werd goed overgespeeld en al snel viel ons eerste doelpunt. Met de rust stonden wij 1 punt voor. Na de rust liepen we uit tot 3 maar we gingen gehaast spelen en de tegenpartij harder verdedigen. En het verschil werd weer 1. Dus even een stevige instructie van de kant rust rond spelen en goed verdedigen. Het was even wennen om op de zes te verdedigen maar het schuiven hadden we heel snel door. Hellas kreeg moeite met scoren. Een aantal Van ons waren totaal niet bang om ook wat harder te verdedigen dus er werd wel een overtreding hier en daar gemaakt. We hebben gewonnen 20-18. Wat een heerlijk team jongens dit beloofd een leuk seizoen te worden ga zo door. Dank aan alle ouders die zo enthousiast hebben aangemoedigd.