Hvos jongens B- de meeuwen

Vandaag mochten de jongens tegen de Meeuwen. Altijd lastig maar we gingen er voor. We begonnen de wedstrijd erg matig. Er werd slecht verdedigd waardoor de meeuwen heel snel uitliepen naar 1-9. Wij blijven hameren dat ze de tegenstander aan moeten pakken maar het wil vaak niet lukken. Ze zijn te lief. De rust stand was 8-16. In de rust zijn de jongens even goed toegesproken en dat je met een goede verdediging een wedstrijd kan winnen. En gelukkig bleek het kwartje eindelijk te vallen. Ze stonden er als een team en vochten voor de bal. De meeuwen raakten helemaal van slag en konden het doel niet meer zo goed vinden. Helaas was de achterstand te groot om te winnen maar de tweede helft hebben we gewonnen. Eindstand 20-22. Hopelijk blijft het kwartje hangen en gaan ze voortaan gelijk zo verdedigen zodat we de winst helemaal naar ons toe kunnen trekken. Goed gedaan jongens!