HVOS-Oliveo JB

Vandaag om 16:50 een wedstrijd op zondag. De opdracht voor vandaag was om net zo te spelen als vorige week. Goed verdedigen en de aanvallen goed opzetten. We moesten het doen zonder onze vaste coach maar Demi nam de honneurs waar. Maar helaas kwamen we de eerste helft niet in ons spel. We waren erg slordig met afspelenen en ook het vangen ging niet altijd soepel waardoor we veel balverlies leden. Ook had Oliveo een goede keeper staan die zijn doel goed verdedigde. Tussenstand 5-15. Helaas bleven we slordig maar de doelpunten vielen er iets meer dan in de eerste helft. We bleven wel gemotiveerd maar het zat er helaas niet in vandaag dus de eindstand werd 14-26.. volgende week weer een nieuwe kans.