HVV-HVOS jongens C

De eerste wedstrijd van 2018. We gaan is kijken of iedereen een beetje fit de vakantie is door gekomen. Danny moeten we nog steeds missen dus we hebben wel aanvulling nodig. Omdat we dat in eerste instantie niet voor elkaar kregen geprobeerd om de wedstrijd te verzetten maar dat lukte niet en gelukkig is Demi er toch dus hebben we een team. Toen we in Voorschoten aankwamen bleek de zaalbeheerder van niets te weten en volgends hem ging de wedstrijd niet door. Het zal toch niet……! Maar gelukkig, de tegenpartij is er dus we kunnen lekker ballen. Zoë is ook mee gekomen en we besloten dat zij dan maar lekker op de bank komt zitten zodat we toch een wissel hebben. En laat Lizemijne haar shirt bij zich te hebben dus Zoë heeft een tenue. De opdracht was om op tempo te spelen en in de verdediging proberen om de bal te onderscheppen. We beginnen voortvarend. Het eerste doelpunt ligt er snel in door Thijs dus de toon is gezet. In de verdediging laten we nog wat gaatjes vallen maar dat maken de aanvallen goed. We lopen snel uit en gaan de rust in met een mooie voorsprong. 9-20. Ook heeft Zoë haar debuut gemaakt en is lekker fanatiek. In de tweede helft ging de vermoeidheid toch wel meesplelen. We werden slordig met de bal afspelen en niet alle aanvallen werden goed afgerond maar de verdediging stond als een huis. We hebben de wedstrijd met 17-30 gewonnen en alle spelers hebben goed gespeeld. We hebben mooie aanvallen gezien. Dinsdag gaan we weer lekker trainen! Demi en Zoë bedankt voor het meespelen.