HVV’70 HC1 – HVOS HC1

Afgelopen zondag moest de HC1 aantreden in Voorschoten. Op het veld spelen we gelukkig weer op het niveau waar we thuis horen en we hebben dan ook al een aantal spannende wedstrijden gespeeld. 3x verloren met slechts 2/3 doelpunten verschil en 1x lekker gewonnen. We gingen op pad met 2 wissels, dus de jongens konden allemaal lekker lang spelen en snel doorwisselen. Kevin begon in het doel en we gingen de hele eerste helft gelijk op, doelpuntje achter, doelpuntje voor. Bij HVV waren het eigenlijk maar 2/3 spelers die gevaarlijk waren en doelpunten scoorden, bij ons waren dat er gelukkig een stuk meer. In de eerste helft zagen we mooie doelpunten van Tigo (van de cirkel!!), Thijs, Merijn en Yannick. In de tweede helft kwamen daar ook nog doelpunten bij van Yarno (prachtig vanuit de linkerhoek), van Kevin en 2 hele belangrijke van Mees aan het eind van de wedstrijd. Tom was razendsnel in de breaks, maar werd helaas niet gezien (misschien toch door zijn lengte … of het gebrek daaraan ;-)). Remco had ook een paar goede doelpogingen, maar deze werden allemaal gepareerd door de keeper. Vlak voor tijd kwamen we door de doelpunten van Mees op 2 punten voorsprong, een beetje lucht dachten we, maar ze kwamen weer heel snel op 1 doelpunt verschil. Gelukkig konden we dit vandaag vasthouden en trokken we eindelijk een keer wel aan het langste eind. Een zeer verdiende, maar zwaarbevochten overwinning, 22-23!!