Indus ’67 E1 – HVOS E2

Vanmorgen vroeg vertrokken richting Rozenburg om tegen Indus ’67 te spelen. Om niet met te veel hoogmoed de wedstrijd in te gaan afgesproken dat we er tegen aan zouden gaan. In de eerste minuten bleek al dat we sterker waren en werden er gelijk al 3 doelpunten gemaakt. Direct de opdracht veranderd degene die wat moeilijker scoren gaan we vandaag coachen en zorgen dat ze vleugels krijgen. Die opdracht hebben jullie met zeer goed gevolg volbracht. Er weren veel breaks gelopen omdat de tegenpartij gaten open liet vallen. Het overspelen gaat steeds beter. Nadine gaf aan op de cirkel te willen spelen en daar was nu ook de ruimte voor. Met coaching van Lizemijne !! De rest heeft goed als een team gewerkt om iedereen aan de bal te krijgen !! Uiteindelijk met 6-13 gewonnen.

Trots op jullie … goed gewerkt. Nu uitrusten voor de pittege wedstrijd van volgende week !!