Inhaalwedstrijd DB1 DWS-HVOS

Vanavond stond de inhaalwedstrijd tegen DWS op het programma. De vorige keer ging het binnen 2 minuten zo hard regenen en onweren dat we het allemaal niet verantwoord vonden om verder te gaan. Dit leverde Kira wel een bezoekje aan de KFC op, omdat ze niet meer dan 5 doelpunten had doorgelaten. We waren allemaal best beducht voor de dames van DWS, want ze zagen er allemaal behoorlijk groot en behendig uit. Ze stonden in een heel aanvallende verdediging opgesteld, waardoor wij wel moesten bewegen om ons vrij te lopen. En hoe….. Wat hebben jullie het trouwe publiek en mij vermaakt met fantastische wisseltjes, individuele acties en snelle balletjes naar de cirkel. Maar ook verdedigend werd er flink geblokt, goed rugdekking gegeven en ranselde Kira flink wat ballen uit haar doel. Met rust stond het dan al 5-15. De tweede helft hadden we iets meer moeite, ook omdat onze rappe Ruby een vervelende blessure aan haar pink had opgelopen, waardoor ze minder makkelijk kon vangen. Maar toch bleven we goed bewegen en de vrije mensen zoeken. Het was echt een hele leuke wedstrijd om te kijken, mede door de heel goed fluitende jonge scheidsrechter. Ingrid je hebt echt wat gemist, maar je training heeft zijn vruchten al afgeworpen. Meiden een mooie revange van de verloren wedstrijd van zaterdag. Ik was super trots op jullie. Shalini uiteraard weer bedankt voor het meespelen.