Jaarverslag kantine commissie 2016/2017

Allereerst een bedankje aan alle mensen die het mogelijk hebben gemaakt om de kantine dit afgelopen jaar te “bemannen”. Dank voor jullie inzet.
Ook een woord van dank aan het schoonmaakteam, die ervoor hebben gezorgd dat we er netjes bij blijven zitten, ook dank aan Peter den Heijer die in z’n eentje ( bij helaas géén reacties na herhaalde oproep voor hulp) de bestaande banken en lounge set van een nieuwe laklaag er heeft voorzien en de dug-outs heeft schoongemaakt!

We kunnen terug kijken naar opnieuw een succesvol jaar.
Buiten de competities en trainingen, hebben we diverse feesten gehad en heeft het NHV ook opnieuw onze nieuwe locatie gebruikt voor het organiseren van Bondsactiviteiten.
Ook heeft de Gemeente Spijkenisse diverse keren een verzoek gedaan om onze kantine open te stellen voor o.a. het zaalvoetbal, tech2do en de scholenmarkt enz.

Een succes was opnieuw de quiz waar we onder leiding van Jan een spelvorm hadden gecombineerd met een 3 gangen menu voor vele mensen.

Een welkom aan een aantal nieuwe barmedewerkers die ook gelijk de cursus IVA (verantwoord alcohol gebruik) hebben afgerond.

 

Maria & Ben Sebel.