Jaarverslag Technische Commissie 2016-2017

Het seizoen 2016-2017 zijn we bij de T.C. begonnen in een volledige bezetting, met twee voorzitters.

Wij zijn het seizoen begonnen met 10 jeugdteams, 6 seniorenteams en 3 recreantenteams.
Al heel snel kwam er een tweede F team bij.

Dit seizoen hebben wij de volgende kampioenschappen mogen vieren:

E1: zaal- en veldkampioen
Meiden C: Veld voorjaarskampioen
Dames 4: zaalkampioen

Onze herenselectie heeft het afgelopen seizoen te kampen gehad met veel blessureleed waardoor het een gepuzzel was om elke week twee teams op de been te brengen. Waarschijnlijk mede hierdoor is de heren 1 in de zaal onderaan de hoofdklasse geeindigd, maar gelukkig toch nog kunnen handhaven.

De damesselectie heeft helaas halverwege het seizoen afscheid moeten nemen van de trainer/coach. Anja Hagen heeft de rest van het seizoen opgevangen.

Voor het komende seizoen hebben we in ieder geval 11 jeugdteams, 8 seniorenteams (waaronder 2 A teams) en 2 recreantenteams kunnen inschrijven. Inmiddels is er een 12e jeugdteam bij gekomen. De jeugd is echt aan het groeien!
Bij de scheidsrechters zijn Stef Erftemeijer, Peter Spaargaren en Wim Palts druk bezig om onze jeugdscheidsrechters op te leiden. GeertJan Geerligs heeft zich vooral ingezet voor de ondersteuning van Manouk Heskens bij de jonge scheidsrechtersopleiding.

Helaas hebben een aantal TC leden aangegeven in het nieuwe seizoen niet door te gaan. Jean Poul, Saskia en Margret bedankt voor jullie inzet. Voor het nieuwe seizoen wordt dus nog gezocht naar een voorzitter en secretaris.