JC – Roda

Vandaag mochten de JC thuis aantreden tegen Roda. Roda was samen met ons tussentijds gepromoveerd uit onze oude poule. De eerste wedstrijd hadden we gewonnen met 21-18, dus vandaag hadden we goede kansen om te winnen. Kevin begon in het doel en deed dat wederom heel goed, we waren dan ook heel blij dat hij de tweede helft wilde blijven keepen!! We begonnen meteen goed aan de wedstrijd en namen al snel een goede voorsprong. In de tweede helft was er bij Roda wel een keeperswissel, waardoor Roda behoorlijk aan schotkracht won. De verdediging hield echter dapper stand en we zijn dan ook nooit echt in de problemen gekomen. We hebben weer prachtige acties, schijnbewegingen en doelpunten gezien van Yannick, Merijn en Thijs. Alle goede instart-acties en passeerbewegingen van Yarno werden beloond met een doelpunt. Remco en Noah scoorden beiden vanaf de cirkel en Wessel scoorde een prachtig doelpunt door alert te reageren toen Tigo tegen de lat schoot. Na een hele leuke wedstrijd en na een ruststand van 15-7 hebben we uiteindelijk met 23-14 gewonnen.