JC – Snelwiek

Vandaag voor de jongens de wedstrijd tegen Snelwiek. Ze hebben het heel zwaar nu ze 2 poules omhoog zijn gegaan,  maar vandaag zouden er kansen zijn. We begonnen met Thijs in het doel en gingen we goed gelijk op en in de rust stonden we zelfs iets voor. Tweede helft gingen we op dezelfde voet door met Kevin in het doel. Ook nu bleef het aan elkaar gewaagd, waarbij wij helaas vlak voor tijd aan het kortste eind trokken. 18-19 verloren. Maar we hebben een leuke wedstrijd gezien, de jongens gaan steeds beter aanpakken en verdedigen. Goede keepersacties, Wessel die een aantal keer goed zijn mannetje passeerde en hier mooi uit scoorde, Tom die elke keer razend snel weg is in de break, en ook zijn doelpuntje meepikte, Noah had iets speciaals in zijn bidon gedaan in de rust, want die kwam in de tweede helft op dreef met een paar goeie acties die resulteerde in mooie doelpunten. Mees begon wat ongelukkig en slordig aan de wefstrijd, maar had in de tweede helft een paar goede steekpassjes op Merijn die daardoor kon scoren, Thomas en Yarno worden steeds sterker in de verdediging, goeie doelpoging van Remco. Al met al weer genoeg positieve dingen gezien, waar we de komende weken mee vooruit kunnen. Volgende week Roda, dat kan ook weer een spannende wedstrijd worden, dus we gaan ervoor!