Jongens C

Vandaag mochten wij tegen Conventus spelen in Zwijndrecht. De jongens hebben van de week goed getraind op verdedigen dus we hopen dat we dat gaan terug zien vandaag.
De jongens van Conventus verdedigen heel fel ,ook als je de bal niet hebt. Hierdoor lieten wij ons intimideren waardoor we niet echt in ons spel kwamen en wij zijn nog steeds te lief met verdedigen waardoor hun goede kansen kregen. Helaas floot de scheidsrechter hier ook niet voor waardoor wij een beetje gefrustreerd werden en dat niet het spel te goede kwam. In de rust nogmaal gezegd dat wij ook zo kunnen verdedigen en dat we het met elkaar moeten doen. Gelukkig herpakte iedereen zich en ging er weer vol voor. De jongens kwamen beter in het spel en gebruikte de ruimte goed. Ook in de verdediging ging het veel beter, hoewel sommigen het nog steeds moeilijk vinden om ze aan te pakken. Maar de tweede helft hebben we gewonnen. Jongens ,jullie zagen dat als jullie je eigen spel spelen het veel beter gaat en dat het dan ook lekker loopt. We blijven trainen op de verdediging! Eindstand 27-17.
We kregen trouwens complimenten van de coaches van Conventus dat zij ons team erg leuk vinden……..nou weet ik alleen niet of zij jullie uiterlijk bedoelde of jullie samenspel en inzet.??????????. Maar altijd leuk om te horen.

Geef een reactie