Jongens C

Vandaag kregen wij Atonium op bezoek. Omdat de trainers er vandaag allebei waren, gingen zij lekker coachen,en heb ik gezellig op de tribune gezeten. De jongens hadden er zin in en volgens mij waren zij er op gefocust om hun trainers te laten zien wat ze kunnen. De stand ging gelijk op en we hebben hele mooie aanvallen gezien. Ze werkten echt als een team…….en ook in de verdediging stonden ze als een muur. Iedereen zat te genieten op de tribune. Helaas kregen we een aantal breaks tegen waardoor we met achterstand de rust in gingen. Na de rust gingen we er weer met goede moed tegen aan. Het bleef een leuke wedstrijd om naar de kijken en de jongens lieten mooie dingen zien. Helaas konden we de achterstand niet meer wegwerken en werd het 20-24. Jongens, jullie hebben echt super gespeeld. Jullie trainster Demi is echt trots( heb ik uit betrouwbare bron) omdat jullie laten zien dat wat jullie trainen er ook uit komt in de wedstrijd. Ga zo door jongens! ????