Jongens C

DE jongens mochten om 18:00 spelen bij Savosa in Barendrecht. In het veld seizoen hadden we nipt verloren en in het zaal seizoen flink verloren dus we waren benieuwd wat we nu gingen doen. Demi was er weer bij en nam het coachen op zich. We begonnen de wedstrijd gelijk heel sterk en bleven mooi bij. De rust gingen we in met een stand van 9-9. In het begin van de tweede helft stond de verdediging is minder goed waardoor we met vier punten achter komen te staan. Maar we bleven knokken en we hebben mooie aanvallen gezien. We wisten weer bij te komen maar de tweede helft had een paar minuten langer moeten duren voor ons. De eindstand is 23-21 geworden. Het was een spannende en mooie wedstrijd om te zien. De toeschouwers hebben genoten. En jullie handbal spel zag er beter uit dan Savosa jongens!!!!! Ga zo door…….