Jongens C

Vandaag mochten de jongens tegen Twist zoals haast de gehele vereniging. De jongens begonnen al te mutsen toen ze zagen dat ze gele shirts aan moesten doen……. We begonnen de wedstrijd lekker,binnen 15 seconde scoorde Joe het eerste doelpunt. We bleven lekker bij de eerste helft al kon de verdediging wel beter. We gingen de rust in met 14-9 achterstand ,wat ik echt netjes vond. In de tweede helft werden we slordig in de aanval waardoor er veel breaks tegen kwamen. Ook kregen we best veel pingels tegen die niet allemaal terecht waren maar goed, daar kunnen we niks tegen doen. Ik heb wel een paar puntjes voor de trainers waar ze mee aan de slag kunnen en we kijken weer vooruit naar de volgende wedstrijd. Eindstand 31-17. Fijn weekend allemaal.