Jongens C – Atonium

De jongens C hadden een thuis wedstrijd tegen Atonium! We hadden de opdracht mee gegeven dat ze de verdediging echt dicht moesten houden vandaag en in de aanval goed in te starten zonder bal. We begonnen de eerste helft sterk en liepen gelijk wat uit. De jongens hielpen elkaar goed en er stond echt een team in het veld. We gingen de rust in met een voorsprong. Ook de tweede helft werd goed verdedigt alleen sloeg toen de vermoeidheid toe. Dan is gewoon één wissel te weinig. De aanvallen werden rommelig en we hadden helaas daardoor een paar keer bal verlies. Dus hebben we verloren met 15-18. Maar jongens als we zo doorgaan gaan we echt een keer winnen! We worden niet weggespeeld en het is leuk te zien hoe jullie iedere wedstrijd groeien. Jullie hebben super verdedigd dus hou dat vast! Ik kijk met veel vertrouwen uit naar de volgende wedstrijd, ik hoop jullie ook! Fijn weekend allemaal…..