Jongens C

Ook de jongens C mochten tegen Atonium. We gingen gelijk op, kwamen even achter maar liepen toen weer in en zelfs even voor. Verdedigend ging het in het begin wat zwak maar dat werd lopende de wedstrijd steeds beter. We hielpen elkaar goed. In de aanval mooie wissels gezien alleen moeten we met iets meer druk blijven spelen. We gingen met een gelijke stand de rust in.. Na de rust gingen we op de zelfde voet verder. We waren echt aan elkaar gewaagd. Helaas hebben we verloren met 25-24. Maar jongens jullie hebben super gespeeld en bleven vechten voor de winst. Er waren een aantal jongens bij de tegenstander die er de vorige wedstrijd niet bij waren en die later met de B jongens meespeelden. Dus dan hebben jullie het echt top gedaan. Wij moeten blijven werken aan de afronding in de aanval maar dat gaat helemaal goed komen………En Jeremy ik hoop dat jij morgen geen pijn meer hebt……fijn weekend allemaal.