Overwinning jongens C

Vandaag een thuis wedstrijd tegen HVV. Hier hebben wij nog nooit tegen gespeeld dus het was afwachten. Het was een gemengd team. De jongens hebben op de training goed geoefend op verdedigen dus de opdracht was om dat ook in de wedstrijd te laten zien. Gewoon aanpakken, ook de meisjes! En in de aanval wissels inzetten en met druk spelen!
We gingen gelijk goed van start en liepen gelijk uit. Ik moet de jongens echt complimenteren met het goede verdedigingswerk. Ik hoop dat jullie dat altijd gaan doen. Ook de meiden werden goed verdedigd. Ik had alleen iets meer wissels willen zien aan het eind van de wedstrijd zodat we die konden oefenen. De eindstand was 34-12 dus een ruime overwinning. Dinsdag spelen wij een bekerwedstrijd dus hopen wij op veel publiek.