Quintus JC1 – HVOS JC1

Gisteren moesten de Jongens-c uit tegen Quintus. Dit zou weer een zware wedstrijden worden, want Quintus staat op de 3e plaats. Afgelopen weekend hadden we de nummer 2 gehad, Hercules en dat bleek geen leuke tegenstander. Zij gingen vol op de break-out spelen want ze wilden met 50 doelpunten verschil winnen om de 1e plek over te kunnen nemen. Dat is ze gelukkig niet gelukt, het werd 16-42. Maar wij waren wel heel blij met de dingen die we van onze jongens hebben gezien, waaronder 4 doelpunten van Tom en 3 van Wessel.

Maar goed, deze week dus Quintus. Waar we het hele seizoen al heel veel wissels op de bank hebben zitten, hadden we er nu 0, gelukkig wilde Lars graag meespelen en daar waren we erg blij mee. Hij heeft zijn invalbeurt bekroond met 2 mooie doelpunten en heeft lekker stevig verdedigd.

We hadden echter weinig in te brengen deze wedstrijd, de eerste helft hebben we nog aardig dingen laten zien, maar de tweede helft was het op. Nog wel een dikke pluim voor Kevin en Yarno die het doel hebben verdedigd (Yarno pakte zelf een pingel zonder te kijken ­čśé). Eindstand was 41-8