Roda 71 – HVOS D1

Vandaag stond Roda 71 op het programma. Wederom een jongens team, maar dat mocht de pret niet drukken. Helaas waren Lieke en Lianne er allebei niet bij, zij lagen ziek op bed. Vol goede moed begonnen we de wedstrijd in een hele warme zaal. De wedstrijd ging in het begin zeer gelijk op en we hebben hele mooie acties gezien. Helaas ging Roda toch de rust in met een voorsprong: 12-6. In de rust hebben de meiden de nodige aanwijzingen gekregen en begonnen flitsend aan de tweede helft. Wederom waren er mooie acties en af en toe werd er heel goed samen gespeeld. Helaas was de uitslag niet in ons voordeel: 20-11, maar het was op sommige momenten een hele leuke wedstrijd om naar te kijken. Iedere week gaan jullie weer met grote stappen vooruit! Hou dit vol! En grote complimenten aan Eva, super gespeeld in je eerste wedstrijd.