Saturnus MB1 – HVOS MB1

Vandaag de uitwedstrijd tegen Saturnus op het programma. Op het veld hadden we met twee punten verschil verloren dus we wisten van te voren wat ons te wachten stond, een erg fysieke tegenstander. We begonnen de wedstrijd goed, we stonden al snel met 0-3 voor. Daarna kwam Saturnus dichterbij maar we hebben de ruststand op 3-6 kunnen houden. Helaas werd de tweede helft weer erg fysiek, waardoor het voor ons moeilijk werd om door de verdediging te komen. En helaas hebben zij uiteindelijk toch 1 doelpunt meer gemaakt, waardoor de eindstand 10-9 was. We hebben leuke aanvallen gezien, een goede verdediging en de meiden lieten zich niet gek maken door het fysiek geweld. Goed gewerkt meiden, thuis gaan we van ze winnen! Shalini en wiesje bedankt voor het meespelen.