Savosa E1 -HVOS E1

Vandaag onze laatste competitie wedstrijd van het seizoen uit bij Savosa. We moesten om 12.45u spelen, dus het was goed warm. Nog altijd zonder Floortje (gelukkig is ze wel weer opgeknapt), maar wel weer met Lars, die de laatste wedstrijd nog even mee mocht doen. Ook hadden we Robert er bij voor een extra wissel ivm de warmte. We begonnen goed aan de wedstrijd en namen al snel een voorsprong, maar Savosa bleef bij en het bleef dus spannend. We gingen de rust in met een 4-5 voorsprong. In de tweede helft kwamen we goed uit de startblokken en liepen snel uit naar 4-8. Aan het eind van de wedstrijd kwamen ze nog wel iets terug, maar we hielden onze voorsprong en hebben onze laatste wedstrijd knap gewonnen met 10-12. Een compliment aan alle spelers, die ondanks de warmte bleven gaan en zelfs break-outs bleven lopen. Een bijzonder groot compliment vandaag aan onze keepers, we hebben echt heel veel mooie reddingen gezien. We hebben een hartstikke goed en leuk seizoen gehad met z’n allen, nu nog op kamp en een toernooi, dan zit het erop. Wij hebben genoten!

Sanne, Meagan, Collin, Sara, Nova, Isa, Lars en Robert (en Floortje)