Savosa JB-HVOS JB

Vandaag een uit wedstrijd bij Savosa. De opdracht was om gelijk goed te verdedigingen en vooral het koppie niet te laten hangen bij achterstand maar lekker te blijven ballen met elkaar. Savosa begon gelijk goed en kwam op voorstand maar gelukkig kwam het bij ons ook op gang. We konden niet meer echt aanhaken maar de jongens bleven ervoor gaan. De verdediging stond goed maar we waren helaas soms te laat waardoor we een paar 2 minuten om ons oren kregen. Jammer maar dat kan gebeuren. Ruststand was 14-6. In de tweede helft waren we wat slordig in de aanval waardoor we balverlies leden maar we bleven ook handballen. Helaas kregen we in de tweede helft ook 2 minuten straffen waardoor er helaas 1 met rood weg moest. Gelukkig hebben we genoeg wissels(hoewel dat ook soms erg  lastig is) waardoor we door konden blijven wisselen. In de tweede helft bleven we knokken en dat resulteerde in mooie doelpunten. Eindstand 26-17. Dus zeker goed gespeeld jongens! Ga zo door…..