Savosa – Jongens C

De jongens C hebben hun laatste veldwedstrijd gespeeld bij Savosa. Vooraf gesproken met de boys. We gingen niet uit van winst omdat Savosa tweede staat maar ik wilde weer een team zien spelen zowel in de eerste als in de tweede helft. Elkaar helpen in de verdediging en in de aanval wissels inzetten. Nou de jongens hadden het goed in hun oren geknoopt want ik heb echt een goede en leuke wedstrijd gezien. Op het laatst werd het een beetje rommelig waardoor we net naast de winst grepen. Maar ze hebben echt als team in het veld gestaan. En ik ben gewoon weer trots op mijn team. Jongens, als jullie zo doorgaan pakken we in de zaal de punten……..eindstand 16-14. Justin bedankt voor het meespelen en Collin bedankt voor het mee coachen! Fijne weekend.