Snelwiek-HVOS JB

We togen vandaag naar Rotterdam-zuid voor een wedstrijd tegen Snelwiek. De jongens van Snelwiek kunnen lekker handballen en vooral 1 jongen schiet vaak en meestal raak. De opdracht was om gelijk goed te verdedigen en vooral om die jongen vast te zetten. Helaas startte wij de wedstrijd niet zo scherp en stonden gelijk achter….Snelwiek verdedigde ver uit maar daar werd door ons  te weinig gebruik van gemaakt. Danny was de enige die er langs ging en zo mooie doelpunten maakte. Naarmate de wedstrijd vorderde kwamen de jongens beter in het spel en hebben we ook mooie aanvallen gezien. Ruststand 14-10 dus alles was nog mogelijk. In de tweede helft liep het lekker hoewel er ook nog foutjes gemaakt werden maar dat gebeurde bij Snelwiek ook. Op een gegeven moment staan we in ondertal en lijkt in ineens alles te lukken. Er wordt door ons drie gescoord door mooie aanvalllen. Ook de verdediging stond goed. Helaas was het niet genoeg om het gat kleiner te maken dus hebben we verloren met 28-22. Maar het was een leuke wedstrijd en daar gaat het om!