Sponsor worden

Geen sportvereniging kan tegenwoordig nog zonder sponsoring, ook HVOS niet, naast vele vrijwilligers heeft HVOS ook sponsoren nodig om de club gezond te houden. Sponsoring is ook voor u als sponsor interessant, het sponsorbeleid beoogt een samenwerking waarbij zowel u, als HVOS voordeel behalen. Om dit te bereiken willen we een relatie met u opbouwen, ook meer met u doen dan alleen over geld praten. Zo horen we graag van u welke communicatiedoelen u wilt bereiken met sport/bordsponsoring, zodat we gezamenlijk de best passende optie kunnen kiezen of indien nodig ontwikkelen. Op basis van de gekozen optie krijgt u een bepaalde sponsorstatus. Hieraan koppelen wij een pakket van tegenprestaties die u zeker van ons mag verwachten.

Sponsor mogelijkheden

• Shirt sponsor
    Uiteraard zoeken onze TOP teams sponsoring voor de wedstrijdkleding uiteraard met uw logo duidelijk op deze HVOS outfits, interesse… Het is misschien wel niet eens zo duur, stuur een mail naar pppr@hvoshandbal.nl en we kunnen u misschien een mooi passend voorstel maken.
  • Reclamebord
    Een bord van 2 mtr en 50 cm lang en 80 cm hoog  inclusief de opmaak en de kosten van het bord. (wel zelf even logo en of layout aanleveren). Aangezien de kosten van opmaak en het bord al aanzienlijk zijn is de overeenkomst voor min. 2 jaar.
  • Vermelding op de website
  • Publicatie TV-krant
    TV- Krant is projectie op screen waar logo met bedrijfsvermelding per x minuut vertoond wordt

1 Jaar Contract
50
2 Jaar Contract
250
4 Jaar Contract
400
6 Jaar Contract
550

Voor de kleine zelfstandige waar een volledig bord te duur is, is er de mogelijkheid reclame te maken op een half bord (1 meter 25cm x 80cm).
Voor meer informatie (over de aangepaste prijzen voor kleine zelfstandige) of om je aan te melden als sponsor pppr@hvoshandbal.nl