Start van het zaalseizoen 2018-2019

Het schitterende buitenseizoen heeft plaats gemaakt voor de binnensport. Een hele uitdaging om alles in goede banen te leiden.
Het wedstrijdsecretariaat, de scheidsrechterscommissie, de zaal inhuur enz. hebben hun handen vol om dit te regelen.
Helaas hebben wij als vereniging te kampen met een tekort aan scheidsrechters om vooral de zondagsteams en recreanten hun wedstrijd te laten spelen.
We zijn daarom als bestuur naarstig op zoek naar vrijwilligers die deze taak op zich nemen en daarvoor een opleiding gaan doen.

Om dit acute probleem een halt toe te roepen hebben we als bestuur een besluit van de Algemene Leden Vergadering van 2005 uit de kast gehaald:

  •  ieder junior- seniorteam wordt verplicht om met ingang van heden een thuisscheidsrechter te leveren.
  •  ieder junior – seniorteam is verantwoordelijk gesteld om ook vanaf heden zelf een thuisscheidsrechter te regelen i.s.m. het wedstrijdsecretariaat.

Door de Bond zijn wij verplicht om ook uitwedstrijden te fluiten.
Het niet nakomen van deze verplichting levert een boete per wedstrijd op van € 150.- met een opbouw van € 30.- voor de volgende.
We hebben als Bestuur besloten dat een uitscheidsrechter vanaf heden per wedstrijd € 50.- ontvangt

Leden – ouders enz. die deze vrijwilligerstaak op zich wil nemen gaarne dit kenbaar maken aan ons wedstrijdsecretariaat. Zij zal U verder helpen.

Voor de zaterdag competitie, is de scheidsrechterscommissie met spoed op zoek naar volwassenen, die met kennis van de handbalsport,  de nieuwe opgeleide scheidsrechters te begeleiden. Ook hier is de nood hoog en staat het voortbestaan van deze opleiding op de tocht.

We hopen héél veel leden te mogen ontvangen op de komende Algemene Leden Vergadering a.s. 12 november om 20.00u in de kantine
We hebben reeds lange tijd een aantal belangrijke vacatures open staan en die moeten we gaan invullen.

De vereniging groeit en dat betekent dat er voldoende nieuw bloed is om de club te versterken met als doel H.V.O.S. ook voor toekomst te garanderen.
De Houdbaarheidsdatum van het Bestuur is bijna verstreken!!

Ben Sebel, namens het Bestuur.