Steun H.V.O.S.

Sponsoren zijn erg belangrijk voor onze vereniging. Door deze bron van inkomsten kunnen we de contributie laag houden zodat de handbalsport voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk wordt. Het hebben van genoeg sponsoren is dus van groot belang. Misschien wel net zo belangrijk is het hebben van genoeg enthousiaste vrijwilligers.

Wat kunt u nog meer doen?
Sponsoren zijn tegenwoordig ook erg creatief in het vinden van manieren om een vereniging finacieel te steunen en er zelf ook voordeel uit te halen. Hieronder staan enkele bedrijven waar wij als leden, vrienden en/of familie van leden, op een simpele manier de clubkas kunnen spekken.

Steun HVOS via de vriendenloterij!

HVOS steunen en kans maken op prachtige prijzen? De VriendenLoterij maakt het mogelijk! 50% van je inleg gaat direct naar de clubkas van HVOS en jij maakt elke maand kans op een prijzenpakket met fantastische geldprijzen, reischeques, auto’s, dagjes uit en tienduizenden andere prijzen!

vriendenloterij

Klik op deze link www.vriendenloterij.nl of bel 0900 300 1400 (10cpm) en speel vandaag nog mee!