Toernooi DWS jongens C

We begonnen het toernooi met een beachhandbal wedstrijd. Dat was even inkomen voor de jongens maar was een leuke opwarming. We moesten hierna gelijk de eerste wedstrijd spelen tegen Foreholte. Die wedstrijd begonnen we niet goed waardoor we gelijk achter kwamen en dik verloren. Tussen de wedstrijden door vermaakten de jongens zich op het springkussen en keken naar de meiden wedstrijden. De tweede wedstrijd werd gewonnen van Quintus en werd er ook goed gehandbald. De derde wedstrijd was tegen DWS. De mannen en vrouw stonden goed te verdedigden en de doelpunten gingen er lekker in waardoor we deze wedstrijd ook wonnen. De laatste wedstrijd troffen we Hellas en die wonnen we met gemak. Hierdoor waren we gedeelde eerste in deze poule met Foreholte. Dus de beslissende wedstrijd was tegen hun. We begonnen gelijk scherp en veel beter dan in de eerste wedstrijd. Hierdoor was Foreholte even van slag want die hadden verwacht makkelijk te winnen. Na een gelijk opgaande wedstrijd die erg spannend was hebben we net verloren met 10-9. Hierdoor zijn we tweede geworden.
Lizemijne super bedankt dat je met ons mee hebt gespeeld. En Jarno leuk dat jij je eerste doelpunt hebt gemaakt. Was een mooie!!!
Jongens bedankt voor de leuke en gezellige dag en ouders bedankt voor jullie support en lekkere hapjes……!
Tot in het nieuwe seizoen.