TOGB MC1 – HVOS MC1

Ook de meiden C mochten na twee weken rust weer een wedstrijd spelen, nu bij TOGB. Vandaag zonder Yvonne (coach) Hannah en Leona, maar we haden nog twee wissels over. Nou, die twee weken rust hebben we geweten, de conditie was even zoek. We begonnen goed aan de wedstrijd en kwamen al snel op een voorsprong van 1 – 5. Maar al snel was het nummertje trekken bij de wisselbank, de meiden konden niet meer. De ruststand was 5 – 9, maar ik had grote twijfels of we het wel vol zouden houden.
Mijn twijfel was achteraf helemaal niet nodig, vanaf het begin van de tweede helft was het ritme weer gevonden. We hebben leuke combinaties gezien en mooie afstandschoten. Wat ik in de eerste helft miste zag ik in de tweede helft terug, we werkten als team!
Uiteindelijk lekker gespeeld meiden, einduitslag was 10-27.
Nicole, bedankt voor de assistentie.