Treffers – Jongens C

Vandaag mocht ook de jongens C aan hun zaalseizoen beginnen bij de Treffers in Krimpen. Daar waren wij ook het veldseizoen gestart en hadden wij verloren met één punt verschil. Dus nu wilden wij met winst weggaan. De jongens hadden duidelijke opdrachten meegekregen van de trainers. De jongens hadden er zin in en gingen lekker van start. In de aanval wisten zij hun rust te bewaren en zagen wij al wat mooie wisseltjes voorbij komen. We gingen met een voorsprong de rust in. In de rust nog wat aanwijzingen en dat ze zo door moesten gaan. En dat hebben zij gedaan! Heel af en toe werd het een rommeltje maar ze herstelden zich goed. Iedereen heeft gescoord deze wedstrijd behalve Jeremy omdat hij de hele wedstrijd heeft gekeept. We sloten de wedstrijd af met winst en nemen de punten dus mee naar huis. 12-19. De coaches van de tegenpartij vonden jullie ook gegroeid jongens dus een mooi compliment voor jullie en de trainers. Fijn weekend allemaal.