Treffers meiden C – Hvos meiden C

Ook wij mochten vandaag naar de Treffers. Treffers is voor ons altijd een spannende wedstrijd, beide partijen zijn aan elkaar gewaagd.Helaas moest Yvonne Suijkens-dijkhuizen werken dus mocht ik de honours waarnemen. Gelukkig kreeg ik hulp van de moeder van Zoë ( Nicole cornelissen, bij de oudjes wel bekend)
Kira mocht vandaag na lange afwezigheid weer een halve wedstrijd keepen, maar gelukkig was Lianne weer bereid om de andere helft op te vullen.

Zoals alle wedstrijden tegen de Treffers ging het gelijk op, de ruststand was dan ook 8-8. De tweede helft moest er een tandje bij om te kunnen winnen. Dat deden we op zich wel, maar zij ook helaas. Hun spel is erg gericht op het doorbreken naar de cirkel en dat deden ze ook erg goed. Helaas waren wij dan soms te laat met de rugdekking. Maar aan de andere kant werden er goede gaten getrokken door de cirkels (zoals ik had opgedragen) en werd er vooral gescoord uit individuele acties. Gelukkig hadden we drie wissels want op gegeven moment zaten Lindi en Leona geblesseerd aan de kant. Aan het eind hebben we toch aan het kortste end getrokken en hebben we met 14-13 verloren.

Het was weer een spannende wedstrijd waarbij de overwinning naar beide partijen kon gaan. Bij de thuiswedstrijd zijn de punten gewoon weer voor ons!