Twist – E1

Vandaag de uitwedstrijd tegen Twist. Vooraf behoorlijk wat kopzorgen, want Floortje nog altijd geblesseerd. Meagan gisteren nog op de Eerste Hulp voor haar pols (gelukkig niet gebroken) en Sara mocht het weer een paar minuten gaan proberen in het doel. Dus er moest weer aanvulling geregeld worden. Gelukkig speelde Kaylie met de F ook in Vlaardingen en kon Zoë voor haar eigen wedstrijd ook nog meedoen. We begonnen nogal slordig aan de wedstrijd waardoor we al snel op een achterstand kwamen. Gelukkig wisten we wel bij te blijven waardoor de achterstand beperkt bleef. In de tweede helft ging het een stuk beter en werden er gelijk een aantal break-outs gelopen. We hebben weer prachtige doelpunten/acties en assists gezien. Kaylie bedankt voor het meespelen, het was best een pittige wedstrijd maar je hebt het hartstikke goed gedaan. En ook Zoë weer bedankt, een paar goeie doelpunten en mooie assists! Meagan, je bent een topper, ondanks je gekneusde pols, stond je toch in het veld. Na een ruststand van 6-7, hebben we uiteindelijk met 10-14 gewonnen en zijn we KAMPIOEN!! Dit vieren we volgende week met onze laatste thuiswedstrijd, het zou leuk zijn als we een hoop publiek hebben dus trommel alle opa’s, oma’s, ooms, tantes enz op om ons aan te komen moedigen. Volgende week feest!

Floortje, Lars, Isa, Sara, Collin, Sanne, Meagan, Nova, Zoë en Kaylie