Ventura – Dames 3

Vandaag ook onze laatste veldwedstrijd tegen Ventura, zonder Jamie Monster, die was weekendje weg.
Het zou een zware dobber worden en dat werd het ook.
Ventura heeft pas 1 punt gemorst en 53 doelpunten in de plus. Maar iedereen ging ervoor.,maar tussen denken en doen is nog wel een verschil.
Want, wat begonnen we slecht Na 16 seconde al achter, geen baltempo geen druk en geen verdediging. Na 15 minuten scoorde Dominique Poschmann het eerste doelpunt 1-4 De eerste speelster van Ventura viel uit met een vervelende handblessure later volgde er nog 1.
Omdat bij Ventura 1 speelster was die makkelijk scoorde en door de verdediging heen liep, besloten we tot persoonlijke dekking.
We haalde hiermee de opbouw van de aanval eruit , gingen beter spelen, scoren en beter verdedigen.,tot genoegen van Jessie Essers die een geweldige wedstrijd keepte.
We kwamen terug naar 5-5 en nog voor rust werd het 5-6 Helaas viel Eline van Campen begin 2e helft uit met de schouder uit de kom, erg pijnlijk omdat Kalysha Heijster ook met een schouderblessure speelde werd de spoeling dun. Jisca Konings viel ook met een handblessure, maar wilde later weer spelen en hoe !!!weer oudewets er doorheen?
Het lijkt wel of we dit nodig hebben om te laten zien dat we als team staan. Kalysha pakte 3 belangrijke rebound achter elkaaNathalie Sponseleeeee maakte een super mooi doelpunt op een belangrijk momeNadeshe Ferdinandususs stond steeds goed op de cirkel werd een paar keer in de mangel genomen,en kregen onze pingels. We verdedigden als leeuwen,en dat kManouk Heskensnss als de beste, ze ging zelfs met een speelster aan de haaDemi Den Heijererr begint het verdedigen ook steeds leuker te vinden.de persoonlijke dekking ging super mooie doelpunten hele wedstrijd gespeeld en elke aanval in de break. Petje af!
Janine viel ook even uit.
Maar dan hebben we onze Domenique, overal inzetbaar solide en die kopte zelfs met haar hoofd de bal over de zijlijn klasJanine Laurensnss speelde een geweldige wedstrijd verdedigde als een huis en mooie pingels en doelpunten.Super!
Het was nog even spannend maar de punten gingen mee naar Spijkenisse!! 13-14??
Deze week even rust voor alle blessures en dan op naar het zaalseizoen.
Ik ben super trots!