Ventura DB1 – HVOS DB1

Vandaag de uitwedstrijd bij Ventura. Helaas zonder Lindi, Kira en Zoë Hoogelander. Maar met Lianne, Sharitza en Shaina. Doordat we erg incompleet waren was het even kijken waar we iedereen konden zetten en hoe het zou lopen. We begonnen goed aan de wedstrijd, we hebben een tijdje voor gestaan met 3-4. Maar helaas deed Ventura toen wel wat wij een beetje misten, er een beetje power tegenaan gooien. We gingen de rust in met een 9-6 achterstand. In de rust besproken dat het helemaal niet zo slecht gaat, maar dat we de kopjes niet moeten laten hangen. De tweede helft ging wat beter, we werden wat feller. Ook hielden we goed onze mond tegen de scheidsrechters (we hadden wel wat meer pingels verdiend). De tweede helft eindigde in een gelijkstand, maar dat was helaas niet goed genoeg om de achterstand van de eerste helft in te halen. Eindstand 17-14, jammer meiden. Lianne, Sharitza en Shaina bedankt voor het meespelen.