Ventura-HVOS D2

Op veler verzoek hierbij een verslag van dames 2. De ene coach is lekker vakantie aan het vieren en de vervangende coach was even vergeten dat hij bardienst moest draaien op ons mooie complex waardoor mij de eer viel om dit leuke team te coachen.
Het zonnetje scheen lekker en de meiden hadden er zin in. Voor de wedstrijd afgesproken dat we gelijk op tempo moeten spelen en dat we elkaar goed helpen in de verdediging. De meiden begonnen lekker fanatiek. Er werd snel door ons gescoord en dat smaakte naar meer. Er werden wissels ingezet die soms wel mooi werden afgemaakt en soms niet. De verdediging stond goed en iedereen hielp elkaar waardoor Ventura weinig schotkansen kregen. Helaas gingen we een beetje mee in hun tempo waardoor het allemaal wat inzakte. In de rust met elkaar besproken wat beter kon en wat er goed ging. De meiden vonden ook dat het tempo weer omhoog moest. Ze gaven ook aan dat het door de warmte kwam. Afgesproken dat we gewoon sneller zouden wisselen als men moe was. De tweede helft gingen we weer lekker van start. Er werden break outs gelopen en er waren snelle aanvallen. De meiden bleven ervoor gaan en dat resulteerde in een mooi resultaat. Uitslag 6-18. Het was een leuke wedstrijd en ik vond het een eer dat ik mocht coachen. We willen Jisca,Anouk en Cora bedanken voor het meespelen.