Verslag ontspannings commissie HVOS 2016-2017.

Op 10 september begonnen wij het seizoen met de traditionele strandwandeling waarbij weer heerlijk gegeten kon worden bij de BBQ. We troffen het met het weer en het was gezellig druk.
Op 22 oktober hebben wij in samenwerking met Chris Halloween gevierd in de kantine,de kleedkamers en een deel van de zaal. Met veel manuren en veel mooie halloween spullen van Chris hadden wij er een enge boel van gemaakt. De kinderen en de ouders waren erg enthousiast.
Op woensdag 30 november is Sint en zijn pieten langs geweest bij de F en E teams tijdens de training. Sint had voor iedereen een kleinigheidje bij zich.
Op zaterdag 17 december hebben we met heel veel kinderen een heerlijk kerstdiner gegeten en de avond afgesloten met een dansje.
Op zaterdag is er een spelletjes avond geweest met allemaal verschillende dingen. Er was niet zo’n grote opkomst maar met elkaar hebben wij er een leuke avond van gemaakt.
Op 20 mei zijn we met een groot aantal kinderen wezen golfen bij Glow in the dark. De strijd was hard maar eerlijk. Nadat iedereen klaar was hebben wij met zijn allen gegeten en afgesloten met een ijsje.
De familiedag op 25 mei is mede door de familie van de Sluis en alle vrijwilligers weer een groot succes geworden. Het weer zat ons erg mee en de opkomst was enorm.
We wilden het seizoen weer met iets leuks eindigen maar omdat we erg weinig inschrijvingen hadden hebben we die helaas niet door laten gaan.
Er zijn dit jaar erg veel mensen gestopt met de OC maar gelukkig zijn er ook weer nieuwe mensen begonnen met deze leuke vrijwilligers taak.