Vires et Celeritas E2 – HVOS E2

Vandaag stond een belangrijke maar vroege wedstrijd op het programma. Ingeënt tegen het Vires dat ons vorige keer trof gingen we naar Gouda. Voor de wedstrijd wat nieuwe tactieken doorgesproken en duidelijk gemaakt dat zij hun spel moesten spelen en wij de onze. En dat werkte … gelijk op voorsprong en die hebben we niet meer uit handen gegeven. Met wat mislukte aanvallen afgewisseld met hele mooi aanvallen hebben we de wedstrijd in ons voordeel de rust in weten te slepen. In de rust nogmaals benadrukt dat er goed en snel overgespeeld moet worden en als ze zo door gaan dat de punten mee naar huis gaan. De tweede helft ging eigenlijk net zo lekker. Jullie hebben de spanning er wel ingehouden door de tegenpartij ook nog af en toe een puntje te gunnen maar met een eindstand 6-8 hebben julli voor ons en het publiek een leuke spannende wedstrijd neergezet. Bedankt en op naar de laatste wedstrijd van het winterseizoen !!