Vrijwilligers

Elke vereniging draait op de inzet van vrijwilligers! Kijk eens goed om je heen, alles wat je ziet op en om het veld, dat wordt geregeld door enthousiaste vrijwilligers…tot aan het legen van de prullenbakken en het schoon blazen van het veld aan toe. Valt het niet op dat het complex er altijd prachtig uit ziet?

Trainingen worden volledig verzorgd door vrijwilligers die hun tijd investeren om uw kind een leuke en fijne training te geven. Tijdens de wedstrijden is er altijd een coach aanwezig die in zijn/haar vrije tijd het beste uit het team naar boven haalt en elke keer ziel en zaligheid legt in het behalen van een overwinning.

Tijdens de training, wedstrijden of andere club-activiteiten is er altijd een vrijwilliger die U kan voorzien van een hapje of drankje.

Uw hulp is dus hard nodig om onze vereniging draaiende te houden. Soms voor een langere periode zoals leden van het Bestuur of commissieleden, soms voor een enkele klus. Graag maken wij ook gebruik van jouw kennis en ervaring. Maar wat ís jouw kennis en ervaring? Werk je in de horeca, ben je een handige klusser, liggen je kwaliteiten op het administratieve vlak of ben je een manager of opvoeder/docent? Laat het ons weten!

Heb je interesse, wil je een steen(-tje) bijdragen aan het spelplezier van je kind? Laat het ons weten. Dat kan via vrijwilligerscommissie@hvoshandbal.nl of spreek een bestuurslid/commissielid aan op de club.

Lees hier de H.V.O.S. vrijwilligersregeling