Wat een afsluiting!

De jongens C hadden vandaag hun laatste wedstrijd voor dit seizoen bij MMO in Hoogmade. Dus vroeg op pad maar dat is straf met dit mooie weer. De tegenpartij bestond meer uit meisjes dan jongens en hadden ook niet een vaste keeper dus dit moest wel goed komen. De jongens opdracht gegeven om gewoon lekker te ballen en te spelen zoals we de laatste tijd steeds doen. En we gingen vanaf het begin goed van start en liepen al snel uit. We konden lekker dorrwisselen met de warmte omdat we vier wissels hadden en de jongens die aan de kant stonden coachte lekker mee. Rick liep in de eerste helft een mooie break out waarbij hij vier meiden passeerde en het mooi afmaakte. Zag er heel apart uit, leek wel basketbal. We gingen de rust in met een flinke voorsprong 4-18. In de rust afgesproken dat ze wissels gingen oefenen en dat we iedereen vrij moesten spelen die nog niet gescoord hadden. Tweede helft liep weer lekker en we hebben vliegertjes gezien en trucjes en zowaar ook een paar wissels. Jarrod wist de ballen mooi het doel uit te houden waardoor we afsloten met 7-35.
Jongens, het seizoen zit erop en we hebben 11 juni nog een gezellige dag met een toernooi. Ik heb het heel leuk en gezellig gevonden om jullie coach te zijn. Ik ga jullie als team zeker missen want jullie hebben veel lol en soms ook wat mot, met elkaar. Bedankt voor jullie kado daar ben ik echt blij mee. Voor de jongens die doorgaan naar de B heel veel succes en voor de jongens die in de C blijven tot volgend seizoen. Ook alle ouders bedankt voor jullie support elke wedstrijd.