Weer een spannende wedstrijd!

Onze laatste zaal wedstrijd van dit seizoen en we mochten tegen Des. Vooraf aangegeven aan de jongens dat ze goed met druk moeten spelen en wissels lopen om gaten te krijgen. In de verdediging echt fel erop en praten en elkaar helpen. De jongens begonnen goed aan de wedstrijd. Het verdedigen ging gelijk goed en ook in de aanval werden er mooie dingen ingezet. Des kwam wel op voorsprong maar we bleven knokken om bij te blijven. In de rust nog even wat dingen besproken wat ze ook konden proberen en dat ze vooral zo door moesten gaan. In de tweede helft hadden we op een gegeven moment 4 punten achterstand. En helaas kregen we ook twee keer 2 minuten. Maar zelfs toen bleven we handballen en scoorden we zelfs twee keer in ondertal. Dat was echt super. ( ook hadden we een speler die snel moest wisselen omdat hij moest poepen!!!!!! Wie moet er nu poepen tijdens de wedstrijd………? Misschien van de spanning) maar goed de wedstrijd was net iets tekort voor ons want we wisten ons terug te knokken tot 19-20. Jongens, jullie hebben als een team gewerkt en allemaal goed gehandbald. Iedereen heeft gescoord,en dat is ook super….. We gaan met een goed gevoel het veldseizoen beginnen. Fijn weekend allemaal….