WIST JE DAT…..

-We nog steeds op zoek zijn naar een voorzitter Technische Commissie, leden voor de PP&PR en bond en vereniging scheidsrechters, meer weten over deze functies vraag het aan onze bestuursleden.

-Er al 2 jeugdteams (D1 en D3) najaar kampioen zijn worden.

-We geen Nieuwjaarsreceptie houden daar er te weinig animo is geweest de afgelopen 2 jaar.

-We helaas een jongens team terug hebben moeten trekken en hiervoor boete moeten betalen.

-We voor de zaalcompetitie een extra Damesteam hebben ingeschreven.

-De afkoop voor de vrijwilligersbijdrage dit jaar € 50,– is geworden, zoals besloten is in de Algemene Leden Vergadering van afgelopen voorjaar. Dus meld je nu aan voor vrijwilligerswerk bij de vereniging.

-DE ALGEMENE LEDEN VERGADERING is op Maandag 12 november om 20.00 in onze kantine.

-We het zeer op prijs stellen dat gebruikte materialen die U gebruikt ook weer op de juiste manier en op de juiste plaats opgeborgen worden, is wel zo prettig voor diegene die na U komt.

-Er deze maand weer 2 quiz avonden zijn gehouden gaan worden zowel op vrijdag 12 en op

Zaterdag 13 oktober.

-Er voor de Heren senioren en Dames recreanten een sponsor is gevonden.

-Er verschillende reclameborden van nieuwe sponsors langs de velden zijn te bewonderen.

-We door de Gemeente Nissewaard als een High Five organisatie betiteld zijn.

-We hard bezig zijn met de Gemeente en de Korfbalvereniging om een rookvrij sportpark te realiseren.

-Er een nieuwe belronde komt om lid te worden van de Vriendenloterij, door mee te doen levert dit extra geld op voor de vereniging.

-In 2019 we een jubileumjaar hebben en dit niet zomaar voorbij laten gaan.