Wist je dat….

Afbeeldingsresultaat voor afbeelding wist je datAfbeeldingsresultaat voor plaatje wist je datjes

Onze Heren gepromoveerd zijn naar de 2e Divisie en dit een historisch moment was voor onze vereniging. Dit een leuk feest is geweest.

Wij op zoek zijn naar een nieuwe trainer voor de Heren die het stokje over wilt nemen van Mark Elbers ( interim trainer/coach).

Wim van Schelt de nieuwe trainer/coach gaat worden van onze

Dames 1. Hij al druk bezig is met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen.

In Juni de afkoopbijdrage van € 50 geïncasseerd wordt bij diegene die zich niet aan de verplichte vrijwilligerstaken ( 3x per seizoen) heeft voldaan of hebben aangegeven zich hiervan vrij te stellen.

Na opzegging einde seizoen en aanmelding nieuwe seizoen het niet van zelfsprekend is dat je in het oude team kan gaan spelen.

Stef Erftemeijer en Peter Spaargaren onze scheidsrechters begeleiders volgend seizoen niet meer inzetbaar zijn op de wedstrijddagen.

Wij dringend op zoek zijn naar mensen die deze taken willen overnemen. Info bij bestuur.

Wij nog steeds opzoek zijn naar een Voorzitter TC, Secretaris Bestuur en TC, scheidsrechters en nog vele ander vrijwilligers! Meld je aan bij het bestuur.

De jubileumcommissie druk doende is met het feest in September.

Het bestuur de vrijwilligers van dit seizoen op 30 augustus uitnodigen voor een gezellige avond in de kantine. Meer info volgt.

Wij een rookvrije accommodatie hebben gekregen