1. We winnaar zijn van de verkiezing VERENIGING VAN HET JAAR. De op of aanmerkingen die hierbij geplaatst zijn zullen door het bestuur in behandeling worden genomen.
  2. DS1 en HS1 op zoek zijn naar een nieuwe hoofdsponsor voor hun tenues.
    Heeft u interesse neem dan contact op met de PP&PR
  3. We veel geld ontvangen doordat leden en/of ouders van leden lid zijn van de vriendenloterij, binnenkort wordt er een nieuwe werving actie opgezet.
  4. We nog steeds op zoek zijn naar een voorzitter TC en nieuwe leden voor de PP&PR.
    Aanmelden kan bij 1 van de Bestuursleden.
  5. De opbrengst van de prikplank op de Familiedag gebruikt wordt om diversen activiteiten voor de jeugd te organiseren.
  6. Alle teams voor het komende seizoen voorzien zijn van coach en trainer.
    Iedereen bedankt voor zijn inzet hierbij.
    Alle nieuwe coaches en trainers hebben inmiddels een aanvraag V.O.G.( Verklaring Omtrent Gedrag ) ontvangen, deze graag zo spoedig mogelijk invullen en inleveren.
  7. We nog steeds op zoek zijn naar nieuwe scheidsrechters.
    Aanmelden bij de Scheidsrechters Commissie.
  8. We nog mensen zoeken die het leuk vinden om achter de bar te staan.
    Aanmelden bij Ben of Maria.
  9. De AVG wet binnen de vereniging ook toegepast is, hier is veel werk in gaan zitten dank aan Ben , Maria en Jolande die zich daarvoor ingezet hebben.
  10. We volgend jaar een jubileum hebben wat we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan.
  11. We samen met de Korfbal een rookbeleid op gaan stellen voor het sportcomplex.
  12. We zaterdag 8 september de traditionele strandwandeling gaan maken.
    Inschrijven in de kantine.