Zaterdag 1 april De Meeuwen D1 – HVOS D1

Nieuwe ronde, nieuwe kansen….dat gold zeker voor de meiden. Met goede moed begonnen we aan de wedstrijd. We verdedigden goed en vonden elkaar veel beter in de aanval. Dit resulteerde in een ruststand van 4-8.
We waren dolenthousiast. We speelden lekker en we speelden eindelijk tegen een gelijkwaardige tegenstander.
In de 2de helft begonnen we een beetje ongeconcentreerd, we maakten wat foutjes in de verdediging. De stand werd gelijk en het einde van de wedstrijd was enorm spannend. We kregen in de laatste minuut nog een pingel mee, maar die werd gemist.
Eindstand: 12-11
Een stand die moeilijker te verwerken is dan een dikke inmaakpartij, we waren er zo dicht bij. De coaches en ouders zijn trots op jullie. Met rode handen van het klappen, stonden ze aan te moedigen. ?

Zie je nou meiden, wij kunnen wel degelijk handballen. En dat is géén grapje! ???